Välkommen till ejeby.se

Kanske har du noterat att det saknas en del noter, böcker och cd som funnits här tidigare. Jag har bestämt mig för att dra ner på verksamheten som återförsäljare och koncentrera mig på försäljning av de noter och böcker jag producerar på det egna förlaget. Men om du inte finner det du söker kan du fortfarande höra av dig till bo@ejeby.se, så får du besked om möjligheten att beställa varorna.

Alldeles pinfärsk är Bo C Bengtssons bok om den legendariska improvisationsgruppen Iskra: Iskra – gränslös musik (release 16/9 på Rönnells Antikvariat och 29/9 på Göteborgs Litteraturhus). Karl Aage Rasmussens Tillfälligheternas spel. Vägar till John Cage ger en allsidig bild av den kontroversiella amerikanen.

Strax kommer Sara Niklassons Frame and Content (SSAATTBB + gitarr) och de första samlingarna med inspirerande arrangemang av Simon LjungmanTänk att få sjunga! Höst och Tänk att få sjunga! Sommar (SATB). Några nya arrangemang av Anna Cederberg-Orreteg är också på väg till tryckeriet. För alla älskare av Krajas musik kommer strax 8 sånger ur deras jul-cd i häftet Isen sjunger (SSAA).