Välkommen | Welcome

Kompass

VÄLKOMMEN | Welcome

Gott nytt år!
Nu är vi alltså Ejeby Förlag. Ett litet steg för mänskligheten, ett rätt stort steg för Bo Ejeby Förlag. Bo är struken ur förlagets namn men inte ur verkligheten och verksamheten. Den enskilda firman avvecklas och Bo har ihop med sina döttrar Klara och Kajsa startat ett aktiebolag. Vi driver tillsammans förlaget vidare och heter alltså numera bara Ejeby Förlag!
Det mesta är sig ändå likt. Vi fortsätter ge ut noter och böcker som vi gillar. Snart kommer flera nya körstycken och tre, fyra nya böcker senare i vår. Och precis nu i dagarna kommer en fin liten bok, Sinnenas musik, med korta associativa texter om musik och våra 5 (6) sinnen.

Se till att ha nya noter på plats inför vårens körrepetitioner! Bland våra senaste notutgivningar hittar ni mycket som nog kan passa! Ingunn Ligaarden har för ljusa röster skrivit stycket ”När knoppar brister”, förstås till text av Karin Boye. För blandad kör har Ligaarden också nyligen skrivit ”Mot nattens himmel” med text av Joseph Halldorf. Andra környheter är musik av Olle Adolphson i arr. av Gunnar Eriksson: ”Trädgårdsinteriör” för blandad kör. Roland Forsberg har komponerat ”Tolv psalmer för damröster”, och Linda Alexandersson har vackert arrangerat ”Bogoroditse Dievo” och ”I Seraillets Have”, även dessa för damkör.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Subscribe to our newsletter

NYHETER | News

NOTER | Sheet music

Timmarna vid havet
Kjell Perder
Göran Sahlberg
40.00 SEK
Of time you would make a stream
Sven Hagvil
Kahlil Gibran
40.00 SEK
Psalm 103
Henrik Dahlgren
36.00 SEK
Toner och tankar från roten
Tina Ahlin
Tage Danielsson
90.00 SEK
Fem småstadspoem för blandad kör a cappella
48.00 SEK
Vissa får man, vissa får man inte
Jenny Willén
Helena Andersson Bromander (arr)
48.00 SEK

BÖCKER | Books

CD | Music