Välkommen | Welcome

Kompass

VÄLKOMMEN | Welcome

Vi gratulerar författaren Jan Bruér som tilldelas Anders och Veronica Öhmans pris på 100.000 kronor. På förlaget finns Jans böcker om Lars Gullin och Putte Wickman. Han är även medförfattare till boken om Georg Riedel och den klassiska boken ”Jazz. Musik Människor Miljöer”.

BOKREA! Från den 22 februari och ett par månader framöver säljer vi ett antal böcker till riktigt låga priser, de flesta nedsatta med minst 50 procent. Klicka på REA | On sale!
Bo Ejeby Förlag fyllde 30 år 2021! Detta jubileumsår presenterades mängder av nya noter och böcker om bl.a. Lars Gullin, Eric Ericson och av Alfred Brendel. Under året har vi också arrangerat en kör-workshop, offentliga samtal, en kompositionstävling och flera bokreleaser. Läs mer om våra evenemang under fliken ”Aktuellt”.
Som om inte det vore nog, mottog Bo Ejeby Kungliga medaljen för Tonkonstens Främjande av H.K.H Kronprinsessan Viktoria på Kungl. Musikaliska Akademiens högtidssammankomst den 29 november 2021. Läs mer (bl.a. Akademiens motivering) genom att klicka på rubriken VÄLKOMMEN ovan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Subscribe to our newsletter

NYHETER | News

NOTER | Sheet music

Ingalill - med ritornell
Gunnar Eriksson (bearbetning)
Gustaf Fröding
48.00 SEK
Ack, ack (SSAA)
Susanna Lindmark (bearb.)
Johan Hogenäs (arr)
24.00 SEK
Långt i försvunna tider
Staffan Storm
Wilhelm Stenhammar
64.00 SEK
Our last words
Kjell Perder
48.00 SEK
Alleluia
Henrik Dahlgren
36.00 SEK
120.00 SEK

CD | Music