Spara 100 kr

Live in Tokyo

Ronny Johansson Trio           

169 kr 69 kr

Förlag: RonnyJo Collection
RJCD06. 2006.
Artikelnr: E-11130

Antal ex i lager: 1
Copies in stock: 1

Med Ronny Johansson – piano, Yasuhito Mori – bas och Raymond Karlsson – trummor.


Mori’s mood
Night and day
A tango for the saints
Some like it cool
At home
My one and only
Into somewhere
Kary’s trance
See you