Leverans- och betalningsvillkor

Ejeby Förlag säljer produkter på nätet till såväl privatpersoner som företag. Vårt momsregistreringsnummer är SE559406731501.

Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen.
Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.
Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.
När du genomför en beställning innebär detta att du samtycker till att vi registrerar ditt namn och personnummer/organisationsnummer i vårt kundregister. 
Ejeby Förlag lämnar inte ut några kunduppgifter till andra än de partner vi kan ha för att genomföra betalningsbevakningen. Se Privacy Policy.

Priser
Priserna gäller vid köp på www.ejeby.se. Moms är inkluderad med 6% (böcker och noter) och/eller 25% (CD och övrigt).
Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan avisering i förväg.

Betalning

Du kan välja mellan tre betalsätt:

Faktura
Vi sänder med en faktura tillsammans med det du beställt. Betalningstid: 30 dagar.
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta och påminnelseavgift kan tillkomma.
Betalning ska ske till vårt Bankgironummer: 5770-3142. Numret finns även angivet på fakturan.

Paypal
Betala säkert med betalkort via Paypal. Sök på info[at]ejeby.se.

Swish
I kassan anger du ditt telefonnummer, så skickas en betalningsbegäran till dig från oss. Gäller svenska kunder.

 

Leverans
Porto 59:- tillkommer, oavsett orderns storlek (försändelser till utlandet debiteras enligt särskild taxa). Undantaget detta är Esbjörn Hogmarks bok ”Nyckelharpan” som har en högre portokostnad. Ytterligare ett undantag gäller: ifall du beställt varor som vi köper in från ett annat förlag, debiteras du den faktiska fraktkostnaden från oss till dig.

Normalt expedierar vi varorna samma dag eller närmast följande vardag efter order. Varor  som inte finns i lager och därför måste beställas tar förstås längre tid. Om leveranstiden tycks bli längre än en vecka lämnar vi ett leveransbesked.
Varorna skickas som brev med Postnord, eller som paket med DHL.

Reklamation
Var vänlig och reklamera snarast en defekt eller felaktig vara genom att ringa till oss, eller skicka e-post, för vidare handläggning. En eventuell retur bekostas av förlaget.

Ångerrätt
Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit din beställning. Om den/de varor du beställt är betalade med förskottsbetalning ersätter förlaget det fulla beloppet. Returen bekostas av konsumenten, och varan/varorna ska vara i felfritt skick.